Vuokranantajille

Kalustetut asunnot lyhyeksi tai pitemmäksi ajaksi

Kalustetut asunnot lyhyeksi tai pitemmäksi ajaksi

Helsingin Huoneistorinki Oy etsii jatkuvasti Helsingistä, Espoosta ja Vantaalta asuntoja, jotka haluamme vuokrata edelleen tai jopa ostaa omaksi. Vuokrattavaan asuntoon toimitamme tarvittaessa pankkitakuun.

VUOKRASOPIMUS

Voit tehdä oman vuokrasopimuksesi tai me voimme tehdä sen puolestasi. Tähän sopimussuhteeseen sovelletaan Asuinhuoneiston vuokrausta –annetun lain (481/95) säännöksiä. Olemme joustavia ja noudatamme asiakkaan toiveita koskien vuokra-aikaa, mahdollisia kalusteita ym.

KUN OLET PÄÄTTÄNYT TARJOTA ASUNTOA MEILLE

Käymme tutustumassa kohteeseen ja mikäli kohde sopii tarkoitukseemme, olemme valmiita tekemään sopimuksen välittömästi ja allekirjoittamaan sen. Sen jälkeen vastaamme asunnosta siten, että huolehdimme asunnon kunnosta ikään kuin omistaisimme sen itse.

Uuden Asunto-osakeyhtiölain myötä me voimme hoitaa puolestanne asuntoon tarvittavat LVI-muutostyöt sekä vaihtaa tarvittaessa lieden, uunin, astianpesukoneen tai pesukoneen. Näissä töissä käytämme hyvämaineisia ja tunnettuja LVIS -ammattilaisia, sekä RKM –valvojia. Asunnon omistaja vastaa vain välittömistä laitekustannuksista.

Vuokraamme asuntoja em. ehdoin myös kuolinpesiltä ja voimme realisoida irtaimiston tai tyhjentää asunnon puolestanne. Meiltä löytyy myös ammattitaitoa perukirjojen tekemiseen.

ARVIO KÄYVÄSTÄ VUOKRASTA

Teemme arvion käyvästä vuokrasta asunnolla ja käytettävissämme on kokemusta omaava kiinteistönvälittäjä (A) LKV Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto r.y. Jäsentoimisto (A), joka on yhteistyökumppanimme.